cambly nedir nasıl kullanılır
Referans Kodu: MAVIAYDANIŞMA

Günümüz koşullarında İngilizce öğrenmek artık bir lüks değil, ihtiyaç! İster bir şirkette üretim müdürü olun, ister ev hanımı; iş akışını yerine getirmek, rutin işlerinizi yapmak, gündemi yakından takip etmek için dahi olsa bu dili bilmeniz gerek. Yıllarca okullarda yabancı dil eğitimi görmüş olmamıza rağmen hâlâ konuşmayı öğrenemediğimiz bu dilin tabuları CAMBLY ile yıkılıyor.

Yeni nesil online İngilizce kursu olan Cambly’den maksimum fayda sağlamak için pratik yaptığınız süre kadar, o süreyi nasıl değerlendirdiğiniz de önemli. Peki nasıl? Altın değerindeki bu dakikalardan en iyi şekilde faydalanmak için buyurun önce 

Cambly’i yakından tanıyalım.


Cambly Nedir?


Anadili İngilizce olan eğitmenlerle görüntülü konuşma pratiği yaparak İngilizce öğrenebileceğiniz bir online İngilizce kursudur. Bu yeni nesil İngilizce kursunda süreç, geleneksel yöntemlerden tamamen farklı bir şekilde işler. Sizlere tıpkı kendi diliniz öğrenirken olduğu gibi İngilizceyi en doğal haliyle yaşamın içerisine katarak öğretir.



Karşınızda Türkçe bilmeyen biriyle konuşmak zorunda olduğunuzda ona tamamen odaklanmak ve anlamaya çalışmak zorunda kalırsınız. Bu zorunluluk ise sizi konuşmaya ve konuşulanları anlamaya zorlar. Üstelik Amerikalı ya da İngiliz olan eğitmenlerin aksanlarıyla ve profesyonelce…


Cambly Referans Kodunu Nasıl Kullanırım?


1. Bağlantımızı kullanarak üye olun:

http://cambly.com/invite/MAVIAYDANIŞMA


2. Menüye gidin ve referans kodu bölümünü tıklayın, Şimdi kodumuzu MAVIAYDANIŞMA uygula yabilirsiniz.

Cambly Referans Kodu Neden Çalışmıyor?

Cambly’nin yönlendirme kodunu kullanmadan önce e-posta adresinizi veya cep telefonu numaranızı doğrulamanız gerekebilir. Eğer kodunuz çalışmıyorsa bunları doğrulayın.
Cambly uygulamasını daha önce kullandıysanız veya zaten bir hesabınız varsa yönlendirmeden ücretsiz dakika alamazsınız. Bu yüzden cambly referans kodu yerine satın alma tercihlerine göz atın. İsterseniz sizin için bir promosyon kodu da bulabiliriz.

Eğer yukarıdaki sorunlar sizde yoksa ve kodumuzu hala kullanamıyorsanız lütfen birkaç saat bekleyin ve referans kodumuzu uygulamada veya web sitesinde tekrar uygulayın. Ayrıca anasayfadaki deneme dersinizin dakikalarına da bakabilirsiniz. Eğer 15 dakikalık denemeyi başlat yazısını görüyorsanız kodunuz kabul edilmiştir. Deneme dersine girebilirsiniz. Daha fazla yardım için support@cambly.com adresine başvurun.
Kayıt işlemini e-postanızla bitirdiğinizde bu ana sayfayı göreceksiniz.
Anasayfadan “15 dakikalık denemeyi başlat“ı tıklamanız ve ardından bir öğretmeni aramanız gerekir. 15 dakika boyunca anadili İngilizce olan bir öğretmenle İngilizce konuşmayı deneyimleyebilir ve içinizdeki cevheri ortaya çıkarabilirsiniz.

Cambly aslında çok iyi bir gelir kaynağı. Cambly'in elçilik programı diye bir şey var. Buna başvuruyorsun.  Elçilik programı ile ilgilenenler iletişime geçebilir.

15 dakikalık deneme dersi için TIKLAYINIZ

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski